♕ Princess just for one King. ♕

 

O zi cu totul diferită.
Pentru prima oară s-a lăsat dusă de val şi a stat cuminte pe bancă, cu cartea în mână şi ochelarii de soare ascultându-i pe cei doi îndrăgostiţi.

Doi oameni cu zâmbetul până la cer, vorbeau cu multă iubire… de parcă cuvintele lor erau scoase dintr-un bol plin cu miere, cuvinte înţepate de trandafiri roşii, cuvinte unse-n parfumul fericirii.
Domnişoara Claire, îi asculta cu drag. Cei doi au venit aproape, mai aproape până au ajuns pe băncuţa unde se afla Claire.

Claire, o fată inteligentă, cu părul blond şi creţ, ochii verzi, înaltă şi cu o privire inocentă, îmbrăcată într-o rochiţă deschisă la culoare, iar pe cap purta  o coroniţă, care era împletită foarte atent.

girllll

Nu îi cunoştea pe cei doi îndrăgostiţi, însă s-au împrietenit foarte repede.

 

 

Cei doi sunt căsătoriţi de aproape optsprezece ani. La prima vedere păreau doi adolescenţi în floarea relaţiei, aveau privirile parcă pline de emoţii aşa cum le ai la prima întâlnire, iar cuvintele lor parcă erau înfăşurate într-o hârtie predestinată fericirii lor.

Claire, o fată puternică, cu capul pe umeri, o fată fericită. Dar, cred că nu era destul de fericită, pentru că o femeie merită să fie cea mai fericită din lume. Pe plan sentimental nu era încă împlinită şi ce-i drept nu credea în poveşti de dragoste, era dezamăgită de bărbaţii care le-au făcut pe prietenele sale să sufere. A crezut doar în iubirea dintre mama şi tatăl său, care sunt împreună de aproape trei decenii. Îşi vedea de facultate, de job-ul ei şi de familia sa.

Studentă la facultate în primul an la Universitatea Spiru Haret din Bucureşti (Jurnalism şi ştiinţe ale comunicării) şi lucra ca redactor şef la o renumită revistă din capitală. Îi plăcea să-şi câştige existenţa singură şi să fie pe picioarele ei.

Cuplul de lângă ea, Robert şi Juliette, au făcut-o să-şi schimbe radical părerea despre iubire. Pentru prima oară s-a gândit că ea chiar este frumoasă, iar atunci când iubeşti te simţi cel mai împlinit om din lume.
Coincidenţă sau nu, la StarBucks unde mergea în fiecare dimineaţă înainte de facultate, un bărbat se aşază la a doua masă, ea fiind la a treia. Erau destul de aproape.

A ieşit după aproximativ cincisprezece minute, iar el imediat după ea. Nu se cunoşteau.

Mergea încet, cu geanta pe umăr, iar părul se juca rebel cu vântul.

A venit ploaia şi ea nu avea umbrelă. Bărbatul văzând-o, a intrat foarte rapid într-un magazin şi a cumpărat o umbrelă neagră şi finuţă. S-a apropiat de Claire şi foarte politicos a rugat-o să vină mai aproape, lângă el. Ploua foarte tare.

Claire a acceptat şi au mers împreună la facultate. Amândoi erau studenţi la Spiru Haret.

După două ore s-au întâlnit la acelaşi curs. Erau puţin depărtaţi, dar privirile lor erau intersectate. Îi fugeau ochii fără ca ea să vrea.

 

 

După terminarea cursurilor, bărbatul s-a prezentat. Se numea Andrei, dar tatăl său fiind american îl striga Andrew, la fel şi prietenii săi.

Un bărbat îngrijit, inteligent, ambiţios, cu ochii verzi-albăstrui, o privire pătrunzătoare, părul brunet şi puţin mai înalt ca ea. Chipul lui era unul care te ducea cu gândul la perfecţiune. Dar zâmbetul? Cel care ,,întrunește în gradul cel mai înalt calităților cerute”

 

Se pare că domnişoara Claire a început să-l cunoască mult mai bine pe Andrew.
Un bărbat minunat din toate punctele de vedere, care o făcea să se simtă ca o adevărată prinţesă. Şi aşa a fost.

Absolvirea facultăţii i-a prins tot împreună, părinţii lui erau foarte mândri de alegerea fiului său, iar părinţii fetei erau fericiţi că fata lor are parte de o poveste de dragoste aşa cum merită.

 

După patru ani de relaţie au făcut marele pas. În faţa lui Dumnezeu, în biserica copilăriei lor şi alături de cele mai dragi persoane şi-au jurat iubire eternă până când moartea îi va despărţi.

Prinţesa unui singur rege, iar el Regele unei singure prinţese.

 

-Micuţa Rahe-

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s