Prinţul l-ai lăsat într-un parc…

Imagine

Mulţi bărbaţi cu dorinţa de a ne iubii, cu dorinţa de a ne oferii cele mai frumoase clipe, dorinţa de a ne oferii ceea ce este cel mai bun pentru noi şi ceea ce merităm noi s-au împuţinat.
Cauza? Noi, femeile. Sau… majoritatea femeilor de astăzi.

Ne dorim un bărbat puternic, un bărbat căruia îi putem spune toate ofurile noastre, cel lângă care vrem să ne simţim în siguranţă ca şi cum putem fi din nou copilași.

Dorim atenţie, dorim să fim ascultate, să ne iubească necondiţionat şi să fim singura femeie prezentă în inima și mintea lor.

Vrem cadouri, nu neapărat scumpe. O mică atenţie, dar aici nu se discută. Fiecare femeie e diferită.

De ziua noastră vrem să fim în centrul atenţiei.
Vrem să fim surprinse cu lucruri drăguţe, să fim înţelese şi iubite în fiecare zi.

Vrem momente de joacă, dar şi de seriozitate atunci când trebuie.
Vrem măcar o dată-n viaţă să ne mai jucăm ca şi cum am fi copilași fără să ne pese de lume.

Vrem ca orice detaliu să-l ţină minte: când ne-am cunoscut pentru prima oară,  când ne-am spus primul ,,Te iubesc!”, când am devenit logodnici şi când ne-am unit destinele.

O floare de ziua noastră e întotdeauna bine venită, dar e primită cu și mai mult drag atunci când nu ne aşteptăm deloc, atunci când nu este nici o sărbătoare, atunci când o oferiți cu un motiv: ea chiar merită.

Vrem să ne spuneţi cuvinte frumoase, să credem că luna de pe cer ne aparţine lângă voi, să numărăm stelele ştiind că ne-ar lua o viaţă întreagă şi să ne creăm un joc al nostru, un joc pe care doar noi îl vom putea înţelege.

Şi lista ar continua. Dar oare, chiar aşa e?

Nu spun că nu ne dorim aceste lucruri şi că nu le apreciem, dar… cu un scop aceşti bărbaţi s-au schimbat. Tind să cred că avem partea noastră de vină.
Sunt bărbaţi care au renunţat să mai facă aceste lucruri dându-le aceste femei impresia că nu valorează nimic. Le-au apreciat cât de cât la început, însă finalul a fost unul brutal. E corect ca o femeie să ţintească cât mai sus, dar asta nu argumentează nimic. Merităm ce e mai bun, într-adevăr. Dar, dacă aşa e… de ce majoritatea bărbaţilor cu sufletul urât, dar care îţi oferă cele mai scumpe cadouri, bărbaţi care ţi-ar adresa vorbe jignitoare la orice greşeală a ta, bărbaţi cu vicii înfricoşătoare, bărbaţi care nu te apreciază la adevărata ta valoare, cel mai adesea sunt ei cei aleşi, de ce?  Și e trist că tu înlocuieşti un suflet bun, un chip frumos cu o avere neimportantă. Dacă nu eşti în inima lui, acea ,,valoare” este egală cu 0. Să ştii că îi aparţii cuiva este cel mai frumos dar, să ai cui să-i rosteşti cele mai frumoase cuvinte din inimă este o oportunitate unică. E ca şi cum te eliberezi, oferi iubirea ta şi celuilalt, iar iubirea care vine din suflet e cel mai bun medicament.

Cu puţină muncă, voinţă, devotament şi iubire reciprocă puteţi să vă cumpăraţi maşina dorită, casa dorită. Nu trebuie să te vinzi unor bărbaţi care nu cunosc nici măcar valoarea banilor, darămite a ta.

Să-i apreciem pe cei care încă mai sunt aşa şi să-i încurajăm să rămână la fel. Bărbaţii, la rândul lor, să aprecieze aceste puţine femei care au rămas intacte în faţa banilor, în faţa unor bărbaţi care nu demonstrează nimic şi care-ţi vând cuvinte dulci și nesemnificative la fiecare pas.  Mai sunt femei care sunt cu capul pe umeri. Eu cred în voi şi sper că voi, femeile, puteţi avea acea doză de putere în faţa banilor de a rămâne un suflet curat şi intact.
Aa, am uitat. Ţi-ai uitat prinţul în parc. Te aştepta cu ciocolata ta preferată, însă tu acum eşti ocupată să-i faci bărbatului tău de mâncare, care nu a mai venit acasă de trei zile, iar când te-ai hotărât să mergi să-l cauţi… îl găseşti într-un bar de fiţe cu vreo cinci femei și  cu portofelul aproape gol.

luuwel
Asta numeşti tu fericire? N-are nici un rost dacă îţi trânteşti fundul într-un BMW, iar acasă fericirea ta nu ar încăpea nici măcar într-o ceaşcă micuţă.

Nu asta merităm, însă e alegerea ta, a mea, a noastră. 🙂

Reclame

2 gânduri despre “Prinţul l-ai lăsat într-un parc…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s