Nu contează lovitura, ci intensitatea ei şi, mai ales, locul.

cup

Măi, cupidon, ştiu că munca ta nu este una tocmai uşoară. Multe inimi şi minţi flămânde de iubire te caută să-i loveşti cu săgeata ascuţită îmbibată cu dragostea longevivă şi frumoasă. Dacă e îmbibată doar cu pasiune, doar cu o atracţie fizică, asta nu mai e treaba ta. Ce ar trebui să ştii e că nu contează lovitura, ci intensitatea ei şi, mai ales, locul. Locul potrivit ar fi în inimă şi minte, dar uneori mintea cere, inima refuză sau  inima cere, mintea refuză şi tot aşa.

Dragă cupidon, eşecurile din cupluri nu sunt din cauza loviturilor tale, ci din cauza neînţelegerii ei. Graba şi necunoştinţa strică orice relaţie care e abia la începutul construirii unui drum. Infantilitatea care ne intră uneori pe sub piele tinde întotdeauna să arunce vina pe săgetătorul de inimi, necruţătorul inimilor neînfricate şi minţilor însetate de iubire sau poate doar de plăcere, satisfacţie.

Sunt tineri care se plictisesc foarte repede de partenerul de lângă ei, sunt tineri care sunt prea mândri pentru a oferi o a doua şansă ştiind că poate dragostea vieţii lor le scapă printre degete, sunt tineri desenaţi cu orgoliu în minte şi suflet, sunt tineri care cer, iar la schimb nu oferă nici măcar un sfert din ceea ce au primit, sunt tineri care fac de cele mai multe ori rău. Un rău inconştient, dar şi conştient(asta mai puţin) Sunt tineri cărora nu le pasă de consecinţe. Sunt fel şi fel de tineri.

Dacă problemele nu ar fi discutate, ci rezolvate sau măcar în căutarea de încercarea rezolvării ei, eşecurile ar fi mai reduse. O relaţie se bazează pe ajutor reciproc, înţelegere, respect şi răbdare.

Dragi tineri, nu cupidon este de vină. Nu cupidon v-a lovit greşit. Nu cupidon a greşit direcţia, ci gândurile voastre s-au dus spre un alt orizont decât cel corect.

Regăsiţi-vă o altă direcţie sau încercaţi să o menţineţi pe cea corectă.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s